Nexus Retail

Soluție completă de vânzări

Nexus Retail este o aplicație ce integrează tehnologii și componente de ultimă generație, ce îndeplinește toate premisele unei interfețe de vânzări optime și eficiente în comerțul cu amănuntul, cu ridicata, prestări servicii, produse finite și ambalaje.

Oferă interfețe multiple de operare pentru a se potrivi cât mai mult cu nevoile utilizatorilor: magazin, supermarket, fast-food, comenzi, facturare şi încasare facturi.
Licente si module Nexus ERP

Personalizare avansată

Interfața de vânzare Nexus Retail este proiectată pentru a fi operată cu monitoare TouchScreen și/sau tastaturi programabile pentru rapiditate și eficienţă.

Permite personalizarea interfeței de vânzări prin configurarea poziției panoului de comandă și a itemilor din meniu.

Restricții de vizibilitate și/sau de accesare, validarea unor operații complexe de către utilizatorii cu drept de administrator sau prin scanarea cardului de utilizator. În plus se permite setarea limbii aplicației: română sau engleză.
Licente si module Nexus ERP

Fluidizează operațiunile și crește vânzările

Nexus Retail optimizează fluxul de vânzării prin gestionarea rapidă a datelor despre clienți, delegați, adrese de livrare, accesul la istoricul vânzărilor, autentificarea clienților pe bază de card de fidelitate.

Se permite consultarea în orice moment a situației încasărilor pentru un bon fiscal: suma încasată de la client, suma restantă, ce urmează să fie încasată de la client, restul ce trebuie returnat clientului în cazul în care suma oferită de client este mai mare decât totalul bonului.
Licente si module Nexus ERP

Conectivitate cu o gamă largă de dispozitive

Nexus Retail se conectează cu case de marcat, imprimante fiscale, cântare, imprimante departamentale şi scannere diverse.

NexusRetail permite tipărirea bonurilor fiscale și listarea bonurilor nefiscale sau a avizelor la imprimanta prin intermediul aplicației Nexus EcrPrint, ceea ce sporește viteza de operare, datorita separării comunicației cu dispozitivele periferice de activitatea de vânzare.
Licente si module Nexus ERP

Generator de rapoarte

Oferă toate rapoartele specifice unei aplicații de vânzări: listă produse vândute, borderou bonuri fiscale, operații numerar, vânzări pe tipuri de plată, rapoarte încasări bonuri fiscale, locații cântar, facturi, avize, certificat de garanție, registru stoc, fișă de magazie.

Rapoarte statistice de analiză grafică cu privire la vânzări (cantitate, valoare vânzări, profit, număr clienți, categorii de clienți…etc) cu posibilitatea de a fi salvate si exportate.
Licente si module Nexus ERP

Funcţii complementare

Nexus Retail include gestionarea operațiunilor de numerar, mai exact include un registru de casă pentru evidenţa atât a încasărilor, cât şi a plăţilor diverse efectuate către furnizori, depuneri de numerar …etc.

Din Nexus Retail se pot face atăt cereri de aprovizionare către depozitul central, cât şi cereri de transfer de produse de la alte magazine din reţea.
Licente si module Nexus ERP

Tipuri şi activităţi acoperite

  • Magazine cu vânzare prin cântărire: cofetării, patiserii, carne şi preparate din carne …etc.
  • Magazine de bunuri diverse: confecţii, bijuterii, electrocasnice …etc.
  • Reţele de magazine: telefoane + abonamente telefonice + cartele telefonice, librărie + papetărie, brutării …etc.
  • Supermarket cu produse diverse: alimentare, detergenţi, casă, grădină …etc.
  • Fast-Food: patiseri, coffeeshop, braserii, steakhouse …etc.
  • Servicii diverse: notariat, reparaţii, refill cartuse …etc.
  • Depozit vânzări engross cu facturare.
  • Distribuţie cu van sales.

Licente si module Nexus ERP