Sintezis este distribuitorul si furnizorul solutiilor Nexus in judetul Bihor.

Nexus ERP este simplu, productiv, integrat și învățat să răspundă DA la toate provocările care i se aduc și la un preţ accesibil pentru orice firmă.

Cu o experienţă de peste 15 ani şi cu produse software robuste şi experimentate Nexus ERP se adresează afacerilor din orice domeniu de activitate şi de orice dimensiune. Utilizăm în dezvoltarea Nexus ERP cele mai moderne şi performante tehnologii şi soluţii IT existente pe plan mondial.

Nexus Media, împreună cu distribuitorii săi experimentaţi, bazându-se pe cunoştinţele caştigate în mii de implemantări din cele mai diverse domenii de activitate şi în multiple cerinţe particulare, oferă la nivel naţional distribuţie şi suport pentru Nexus ERP şi toate soluţiile integrate.

Pe lângă produsele software cu adresabilitate generală, de tipul: ERP, CRM, HR, Salarii, Parc Auto, eCommerce, am dezvoltat şi soluţii software integrate şi specializate pe domenii de activitate, cum ar fi: Magazin, SuperMarket, Service Auto, Staţie Carburanţi, Restaurant, FastFood, Hotel, BeautyCenter şi multe altele.